2013-02-09 19:45 - düzenlenme zamanı: 2013-02-09 19:47
Merhaba
2 Gün önce Asha 303 telefon aldım.Birkaç Problemim var. Yardımcı olabileceğinizi düşünmüyorum..
1."cihaz tarihine göre sertifika geçersiz" hatası almaktayım. WhatsApp veya Mağazayı güncellemek istiyorum ancak bu hatayı veriyo..
2. Nokia PC suite ile bağlandığımda firmware güncelleme görünmekte ancak telefondan güncelleme kontrolünde güncelleme görünmemekte.. şu an cihazda V14.38 var. USB kablom olmadığı için cihazdan güncellemek istedim ama olmadı..
3.Nokia Haritalar uygulaması menüde görünmemekte. Kullanım kılavuzunda ve internetteki incelemelerde görünüyor.. Onu nasıl ekleyebilirim..
Yardımcı olursanız sevinirim.. İyi günler
Çözüldü! Çözüme gidin.
2013-02-11 8:54 hakkında
Merhaba,
Cihazınız ile ilgili belirtmiş olduğunuz durumlarda;
Bu adımları denemenizi rica ediyorum.
2. Güncellemeler ile ilgili olarak bazı güncellemeler cihaz üzerinden yapılabilirken bazıları yapılamamaktadır. Bu aşamada da Nokia Suite kullanmanız gerekmektedir.Bu tamamen uygulama yayımcısının geçerli uygulama için seçtiği yazılım yöntemidir.
3. Cihazınızda harita gömülü olarak gelmemektedir ya da navigasyon işlemi için indirip kullanabileceğiniz bir harita proğramı bulunmamaktadır. Sadece internet üzerinden harita kullanımı yapılmaktadır. http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/303/tek

2013-02-12 10:08 hakkında
2013-02-13 12:57 hakkında
Cihazada harita özelliği var ancak direkt olarak cihaza yükleyip kullanabileceğiniz bir harita değildir. İnternet üzerinden online olarak kullanabileceğiniz bir haritadır, navigasyon işlemleri yapamamaktasınız.
Teşekkürler