Forum'da Ara:
Gelişmiş Arama...
Nokia Destek Forumu'na hoş geldiniz! Burada Türkçe olarak dünyadaki diğer binlerce Nokia kullanıcısı ile önerilerinizi ve ipuçlarını paylaşabilirsiniz. Çok sayıda Nokia çalışanı da tartışmaları izlemekte ve katılım göstermektedir, daha fazla bilgi için yönergelerimize bakın. Forumlarda herkes arama yapabilir ve forum gönderilerini okuyabilir ancak kendi sorunuzu yayınlamak veya başkalarına yanıt vermek için Nokia hesabınızla oturum açmanız yeterlidir. Buraya ilk kez geldiyseniz, sizi temsil edecek bir rumuz belirleyebilirsiniz. Henüz bir Nokia hesabınız yoksa lütfen kaydolun.
Yanıtla

Nokia C3 Wlan(WiFi) Bağlantı Problemi

Uzman
Enes
İleti Sayısı: 16

Nokia C3 Wlan(WiFi) Bağlantı Problemi

Yaklaşık 3 yıldır Nokia C3-00 kullanıyorum. Telefonumda WLAN(WiFi) ile ilgili sorun yaşıyorum.

Sizden yardım istiyorum bu konuda. Sorunum şu: Telefonumla evimdeki modeme bağlanıyorum ancak telefon internete erişemiyor. Sadece ara sıra erişiyo bir de modeme rest atarsam. Bu sorunun çözülmesi için yüzlerce ayar denedim servise verdim farklı rom attım ancak nafile.Modeme farklı cihazlardan bağlanınca bi sorun olmuyo yani modemde sorun yok.Telefon sadece airties markalı modemlerde sorunsuz internete giriyo. Ama diğer modemlerde ara sıra internete erişiyor. Yapmadığım , denemediğim ayar kalmadı sizden umut bekliyorum lütfen yardım edin yoksa satıcam bu cihazı.

Şimdiden teşekkürler.

Lütfen düz metin kullanın.
Ex-Moderator (Retired)
BuseT
İleti Sayısı: 78

Ynt: Nokia C3 Wlan(WiFi) Bağlantı Problemi

Merhaba,

Cihazınız belirli bir modemde internete erişimini sağlayabiliyor, farklı modemlerde arada bir internete erişim yapamamasının sebebi modem arayüzü ayarları olabilir, ancak bunu için modem sunucunuz ile görüşmeniz gerekmektedir.

Teşekkürler

Uzman
Enes
İleti Sayısı: 16

Modeme Nokia C3 hariç tüm cihazlar sorunsuz bağlanıyor ve internete giriyor. Modemin arayüz ayarlarındada birçok değişiklik yaptım ama bir sonuç alamadım.

Bu sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Nokia bir an önce bu sorunu çözen bir yazılım güncellemesi yayınlamalı.
Moderator
fatihcelik
İleti Sayısı: 43

Herkese merhabalar,

Menü > Ayarlar > Bağlantı > WLAN > Kullanılabilir WLAN'lar seçeneklerini belirleyin > Bağlanmak istediğiniz WLAN adını kontrol edin.

Menü Ayarlar > Yapılandırma >Kişisel ayarlar Yeni ekle Erişim Noktası seçeneklerini belirleyin > Daha önce kontrol ettiğiniz WLAN erişim noktasının adını girin.

Menü Ayarlar ve Yapılandırma > Tercih edilen erişim noktası seçeneklerini belirleyin — Kayıtlı erişim noktalarını görüntüleyin ve tercih edilen WLAN erişim noktasını seçin.

Menü > Ayarlar > Bağlantı > WLAN > Internet Bağlantısı: Önce sor
Tarayıcı veya E-posta gibi Internet bağlantısı gereken bir uygulamayı her açışınızda size bağlantı yöntemi sorulur.

Teşekkürler.

Bu gönderi size yardımcı olduysa alttaki 'Yıldız ' ikonuna, sorununuzun çözümüne yardımcı olduysa 'Çözüm Olarak Kabul Et ' ikonuna tıklayınız.