Forum'da Ara:
Gelişmiş Arama...
Nokia Destek Forumu'na hoş geldiniz! Burada Türkçe olarak dünyadaki diğer binlerce Nokia kullanıcısı ile önerilerinizi ve ipuçlarını paylaşabilirsiniz. Çok sayıda Nokia çalışanı da tartışmaları izlemekte ve katılım göstermektedir, daha fazla bilgi için yönergelerimize bakın. Forumlarda herkes arama yapabilir ve forum gönderilerini okuyabilir ancak kendi sorunuzu yayınlamak veya başkalarına yanıt vermek için Nokia hesabınızla oturum açmanız yeterlidir. Buraya ilk kez geldiyseniz, sizi temsil edecek bir rumuz belirleyebilirsiniz. Henüz bir Nokia hesabınız yoksa lütfen kaydolun.
Yanıtla

Ynt: batarya problemi.

Yeni kullanıcı
muzaffer1071
İleti Sayısı: 1

Nokia 7230 telefonum sarja takktıktan bir süre sonra henüz batarya çeyrek bile dolmadan "Batarya dolu sarj cihazının fisini prizden çekin" uyarısı veriyor. dolayısıyla tam dolmadığından sarj da sadece 10 dakika kadar dayanıyor ve bu sefer de batarya bos uyarısı veriyor ve ardından kapanıyor. sorun Pilde değil biliyorum çünkü hem orijinal hem de olmayan yen iki adet batarya aldım, her üçünde de aynı. Sanırım bu bir yazılım hatası. Tel yazılımını Nokia suite'den güncelledim ama yine düzelmedi.

Lütfen düz metin kullanın.
Ex-Moderator (Retired)
BuseT
İleti Sayısı: 78

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz durumun bir kaç adet sebebi olabilir;

• Ojinal bataryanızın ömrü bitmiş ya da aldığınız diğer bataryalar cihazla uyumlu olmayabilir.
  • Kullandığınız sarj cihazı arızalı olabilir.
  • Cihazda güncelleme esnasında bir durum meydana gelmiş olabilir.

Eğer bataryadan kaynaklı bir durum olmadığını biliyorsanız, cihazi orjinal farklı bir sarj cihazı ile sarj etmeyi deneyin.

Durumda bir düzelme olmaz ise cihaz içindeki verileri Nokia Suite'e yedek alın, *#7370# ile cihaza format atıp, Nokia Suite üzerinden yazılımı tekrar kurmayı deneyin ve ardından cihaz kapalı bir şekilde şarj edin.

Umarım yardımcı olur:squint:

Lütfen düz metin kullanın.