Search Discussions:
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Advanced Search...
Welcome to Nokia Support Discussions! Here you can share advice and tips with thousands of other Nokia users around the world in English. Many Nokia employees also follow and participate in the discussions, see our guidelines for more information. Everyone can search and read the discussions, but to post your own question or reply to others, simply sign in with your Nokia account. If this is your first time here, you can choose an alias to represent you. And if you don't have a Nokia account yet, please register.
Reply

N9 Wifi Hotspot problem

Advisor
Lovsan
Posts: 9

N9 Wifi Hotspot problem

hello fellow n9 users, i have following problem with my n9

 

i get this error a few times a day and its really annoying while downloading something big and connection dies... :smileysad:

 

WiFi Hotspot has encountered an error and must be shut down NAT server General Error

 

<-15:6:101>

 

any solution to fix this as its frikking annoying :smileyhappy:

 

also is there a fix to disable streaming of Avi files, id like to download them to the phone and watch after download finishes because streams keeps buffering.

Please use plain text.
Mobile Visionary
donofworld
Posts: 1,244

Re: N9 Wifi Hotspot problem

Try firefox mobile web browser "fennec" to solve your second issue...first go to settings...installations and enable "allow installations from non-store sources then download installation file from below link using N9's default web browser and install it
http://romaxa.bolshe.net/fennec/mozilla-central/fennec_11.0~a1_armel.deb
this version is in beta release so expect some bugs in it
Please use plain text.
Advisor
Lovsan
Posts: 9

Re: N9 Wifi Hotspot problem

[ Edited ]

any able to help with the wifi problem, its really driving me nuts! it just isnt cool that the Error appears 5 to 10 times a day!

 

and this also happens every now and then... see attachments

 

 

i dont think that is issue with my laptop :/

 

Nokia please fix this!

Please use plain text.