2013-02-19 21:10 hakkında
Merhaba, Lumia 620'mde on kamerayi acamiyorum.
Normalde kamerayi acinca, asagida, kameralar arasi gecis yapmak icin bir secenek oluyor, baska bir lumia'da gordum. Ancak benimkinde yok. Digerlerinde 4 yuvarlak tus varken benimkinde 3 tane var. Screenshotta gorebilirsiniz.
On kamerayi kullanan bir kac app indirip denedim, onlarda da "bu telefonda on kamera bulunmamaktadir" yazisi cikiyor.
Bu durumda on kamerayi kullanabilmek icin ne yapabilirim?
2013-02-21 7:21 hakkında
Merhaba,
Göndermiş olduğunuz screenshot'ta sağ alt köşede '...' işaretine tıklarsanız ' Front ya da Ön kamera' yazan yuvarlağa tıkladığınızda ön kameraya geçiş yapabilirsiniz.
Teşekkürler

2013-02-24 12:25 hakkında
Merhaba,
"screenshot'ta sağ alt köşede '...' işaretine tıklarsanız ' Front ya da Ön kamera' yazan yuvarlağa tıkladığınızda ön kameraya geçiş yapabilirsiniz."
cevabinizdan ekledigim fotografa pek de bakmadiginiz anlasiliyor.
Tekrar soyluyorum FRONT ya da ÖN her neyse, o secenek telefonumda yoktu. "..." olan yere tiklayinca da cikmiyor. Telefon on kamerasi yokmus gibi davraniyordu.
Telefonla yardim hattiniz bana KVK'ya teslim etmemi, buyuk ihtimalle yazilim sorunu oldugunu soyledi.
2 gun once KVK'ya verdim, yaptiklari yorumlardan sonra hayatlarinda ilk defa Lumia gorduklerine eminim, korkarak sonucu bekliyorum.
Not: baska birisine de ayni basmakalip cevabi yazmamaniz icin buyrun tiklanilmis halinin fotografi da ekte.
Ben baska bir yerde rastlamadigim bir soruna cozum ariyorum, siz "haha kameranin yerini bulamamis" muamelesi yapiyorsunuz, gercekten ayip.
BuseT yazdı:Merhaba,
Göndermiş olduğunuz screenshot'ta sağ alt köşede '...' işaretine tıklarsanız ' Front ya da Ön kamera' yazan yuvarlağa tıkladığınızda ön kameraya geçiş yapabilirsiniz.
Teşekkürler