2013-01-17 22:46
Link:
a na serwerach Nokii już jest dla wszystkich polskich operatorów ![]()
2013-01-17 23:05
Posiadam tą wersję na swojej lumii 820, system wydaje się być bardziej responsywny, działa troszeczkę szybciej. Duży plus za poprawę aparatu, dużo szybciej łapie ostrość, zdjęcia są minimalnie lepsze.
2013-01-17 23:21
Ja na 920ce ma Country Variant Poland od kilku tygodni, ale ciekawi mnie co jest w wersji Portico Orange dla tego modelu, bo taki brand miałem przy zakupie
2013-01-18 0:10
Gagman napisał:"Portico" dla Lumii 820 i 920 nadchodzi
Czy oby napewno?
Polecam artykuł, wedle którego to zagranie na angielskim forum Nokii jest na miarę mistrza trollowania ![]()
http://www.wpcentral.com/nokia-has-not-begun-porti
I kto ma rację? Świat zaczyna się śmiać. A zwłaszcza trole
Żerują na zniecierpliwieniu.
Zapewne nadal łatają amerykańskie modele z innym pasmem. Nasze są chyba wciąż zakolejkowane na luty. Co nie zmienia faktu, że soft serwisowy pozwala wgrać wszsytkie wersje w naszym kraju. Jednak aktualizacja zdalna, z poziomu telefonu, jak twórcy systemu przewidzieli, nadal nie jest u nas dostępna. Pożyjemy, zobaczymy. Ja jeszcze jestem cierpliwy i czekam na OTA, zamiast wgrywać samodzielnie. Może dotrwam ![]()
2013-01-18 1:48
no tak, zmylił mnie tym wpisem na forum.
a na OTA zyskujesz tylko tyle, że wszystkiego od nowa ustawiać i instalowac nie musisz. IMHO lepiej mieć juz teraz wifi działające non stop i kilka innych ulepszeń niż czekać na oficjalny update ![]()
2013-03-15 10:16
Pojawiła się nowa wersja oprogramowania 1232.5957.1308.xxxx co prawda jeszcze nie oficjalnie, ale miło byłoby gdybyśmy sie dowiedzieli co konkretnie zmienione/dodane zostało ![]()
2013-03-16 16:00
Dodano aplikację kontrola pamięci oraz poprawiono jakość zdjęć. To taki nieoficjalny changelog.