2013-02-07 21:23 hakkında
ayarlardan telefonumu bul özelliğine girince sadece açık/kapalı ayarımı var yoksa seçmeli iki ayarmı var? bazı telefonlar farklı sanırsam ve forumda bi arkadaş güncelleme almasıda bununla alakalı olduğunu söyledi yardımcı olursanız sevinirim uğraşıcam yoksa bu telefonla? mesela bende sadece açık/kapalı ayarı var ve güncelleme almadım daha? L920 kullanıyorum. ayrıca siteden girip telefonumu bul dediğim zaman herhangi bir işlev yok ama çaldırma düzgün çalışıyor.
2013-02-08 6:45 hakkında
2013-02-08 17:49 hakkında
Telefonumu bul özelliği tam olarak Türkiyeye destek vermemektedir. Sadece çaldırma ve kilitleme özelliği mevcuttur.
2013-02-09 13:26 hakkında
iyide çalışan arkadaşlar var bende o yüzden takıldım zaten?
2013-02-11 8:01 hakkında
Merhaba cintrikus,
Telefonunuzdan bulunan "telefonumu bul" özelliği ile henüz güncelleme alamama arasında direk bir bağlantı bulunmuyor. Güncellemeler ürün kodlarına göre bölge bölge yayınlanıyor ve şu anda Türkiye için de bu güncelleme yayınlanmaya başladı. Kısa bir süre içinde bu güncellemeyi alacağınızı düşünüyorum.
Telefonumu bul özelliği henüz Türkiye'ye tam olarak entegre olmuş durumda değil. Fakat bu özelliği kullanmak isterseniz yapmanız gereken işlem; cihazınızda telefonumu bul bölümü açıldıktan sonra, cihazınızın bölge ayarlarını değiştirip, aynı bölge ayarlarını windowsphone.com adresine de girmek olacaktır.
Örnek olarak, cihazınızda Ayarlar>Dil+Bölge>Ülke/Bölge ve Bögesel Biçim bölümlerini Kanada olarak değiştirebilir ve daha sonra windowsphone.com sitesinde sayfanın en altında bulunan "Türkiye(Türkçe)" yazan bölüme girip bu websitesini de Kanada olarak seçebilirsiniz. Böylece siteye Microsoft hesabınızla giriş yapıp "telefonumu bul" özelliğini kullanarak cihazınızın yerini harita üzerinde tam olarak görebilirsiniz.