2013-01-25 17:55 hakkında
arkadaşlar üç gün önce E6 telefonumdan lumia920 ye geçtim. nokia suite ve sky drive yoluyla tüm rehberimi,fotoğraflarımı ve takvimimi sorunsuz aktardım. Telefonuma bugün gelen 13 yeni güncellemeyide yükledim fakat her yolu denememe ragmen telefonumla bilgisayarım arasındaki kablolu bağlantıyı sağlayamadım. Konu hakkında bilgisi olanların çözüm tavsiyelerini bekliyorum...
Bilgisayarım güncel, güvenlik duvarını kapatıpta denedim, media center dahil güncellemeleri kontrol ettim. Aygıt yöneticisinden defalarca sürücü güncellemelerini kontrol edip sürücüleri kaldırıp yeniden yüklemeyi de denedim...
2013-01-26 6:32 - düzenlenme zamanı: 2013-01-26 6:36
windows phone uygulamasını indirip tekrar dener misin? Bildiğim kadarıyla Nokia Suit programıyla WP8 telefona bağlanamıyorsun. Windows Phone uygulamasının hem metro hem de masaüstü versiyonları var ben metro arayüzlü olanı kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok.. Ama sen win7 kullandığın için masaüstü uygulamasını denemelisin...
2013-02-16 20:30 hakkında
bilgisayarımdaki windows phone programını kaldırıp verdiğin linkten programı tekrar indirdim. şu anda windows telefonu görüyor fakat hala rm821 sürücülerini bulup yükleyemedim. şimdiden teşekkür ederim.
2013-03-20 3:13 hakkında
işletim sistemin ne? windows 7 ise programa gerek yok direk buluyor ben hiç program kurmadım neye takarsam görüyor