Search Discussions:
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Advanced Search...
Welcome to Nokia Support Discussions! Here you can share advice and tips with thousands of other Nokia users around the world in English. Many Nokia employees also follow and participate in the discussions, see our guidelines for more information. Everyone can search and read the discussions, but to post your own question or reply to others, simply sign in with your Nokia account. If this is your first time here, you can choose an alias to represent you. And if you don't have a Nokia account yet, please register.
Reply

Re: Odd Message Sync problem

Mobile Sensei
chanchan05
Posts: 8,090
Accepted Solution

Odd Message Sync problem

Ok, my messages just refuse to sync anymore. I checked on other aspects (contacts, etc) and they sync fine. But my messages just refuse to sync whatever I do. I have uninstalled Ovi Suite, ran pc suite cleaner, tried different versions of Ovi Suite, nothing fixes it. Just wondering if anybody has any ideas.

If you find my post helpful please click the green star on the left under the avatar. Thanks.
Please use plain text.
New Member
lemilio
Posts: 1

Re: Odd Message Sync problem

My ovi suite refuses to synchronize contacts any more. It worked only just the first time. Now it hangs up with no response any more. I have to shut down ovi by the task manager.

Please use plain text.
Mobile Overlord
farby
Posts: 19,103

Re: Odd Message Sync problem

/t5/Nokia-Ovi-Suite/Message-not-Syncing-in-Ovi-Suite/m-p/721206/highlight/true#M4130

 

With due respect to the Sensei...

 

 

--------------------------------------------------​--------------------------------------------------​--------------------------------------------------​--If you find this helpful, pl. hit the White Star in Green Box...
.

Please use plain text.
Mobile Sensei
chanchan05
Posts: 8,090

Re: Odd Message Sync problem

@farby - not sure if the solution mentioned in your post was the solution, as I did additional stuff, but I'll accept it anyway.

I just realized that I should have asked this at the Beta Labs forum coz I'm using Ovi Suite 3.0.111, not the commercial 2.2.124 (I think that was the commercial version).

Anyway, After doing what was instructed in your link, I removed Ovi Player as well, since Ovi Suite 3.0 has Ovi Music Player built in. I'll confer at the Beta Labs for confirmation.
If you find my post helpful please click the green star on the left under the avatar. Thanks.
Please use plain text.