Search Discussions:
Advanced Search...
Welcome to Nokia Support Discussions! Here you can share advice and tips with thousands of other Nokia users around the world in English. Many Nokia employees also follow and participate in the discussions, see our guidelines for more information. Everyone can search and read the discussions, but to post your own question or reply to others, simply sign in with your Nokia account. If this is your first time here, you can choose an alias to represent you. And if you don't have a Nokia account yet, please register.
Reply

Re: Nokia 808 with IMEI later than 35196505191xxxx...

Sage
peterh338
Posts: 355

Nokia 808 with IMEI later than 35196505191xxxx ?

There is very limited data on this, but one person reported that the HSPA bug may have been fixed on these (and presumably later) numbers.

 

All IMEIs I have been able to check with UK importers are much earlier than the above.

 

Also, what is the latest Bell firmware version which a UK person can upgrade their 808 with, using Nokia Suite?

Please use plain text.
Mobile Overlord
scoobyman
Posts: 10,000

Re: Nokia 808 with IMEI later than 35196505191xxxx ?

UK Product Code 059P6W5 IMEI earlier than your target, running 113.010.1508 and Nokia Suite v3.7.21 Beta gives no option to re-install existing software!

Happy to have helped forum in a small way with a Support Ratio = 37.0

Please use plain text.
Sage
peterh338
Posts: 355

Re: Nokia 808 with IMEI later than 35196505191xxxx ?

[ Edited ]

Do you mean it gives no option to reinstall existing apps?

 

If so, then perhaps Nokia blocks app reinstallation if the current firmware (1508) was not officially released in the UK...

 

The only way to reinstall apps will be by getting the .sis files and executing them with Nokia Suite running. You can usually find the .sis files with google :smileywink:

Please use plain text.
Counsellor
vlado3g
Posts: 164

Re: Nokia 808 with IMEI later than 35196505191xxxx ?

I've tried 3 different phones in the "xxxxx5050xxxx"  range and they all had the HSPA bug.. so maybe they've fixed it for "5051"

Please use plain text.