Przeszukaj dyskusje:
Wyszukiwanie zaawansowane...
Witamy na Forum pomocy technicznej Nokia- dyskusje! Tutaj możesz dzielić się poradami i wskazówkami z tysiącami innych użytkowników urządzeń Nokia z całego świata w języku polskim. Więcej informacji znajdziesz w naszych wskazówkach. Każdy może wyszukiwać dyskusje i czytać ich treść, ale jeśli chcesz publikować własne pytania i odpowiadać na pytania innych, musisz się zalogować za pośrednictwem konta Nokia. Jeśli jesteś tutaj po raz pierwszy, możesz wybrać pseudonim. Jeśli nie masz jeszcze konta Nokia, zarejestruj się.
Odpowiedz

LUMIA 510 - PROBLEM Z ZUNE !

Nowy użytkownik
WoMassacre90
Posty: 2
Zaakceptowane rozwiązanie

LUMIA 510 - PROBLEM Z ZUNE !

Witam. Po formacie zainstalowalem ponownie zune. podlaczylem telefon pod usb. telefon sie laduje ale zune nie znajduje urzadzenia. i pojawia sie zólta chmurka od Xp ze jest problem z urzadzeniem. Przed formatem wszystko smigalo jak trzeba. Dziwne bo gdy podpinam pendrive pod ten sam port to nie zadnych problemow. Formatowalem juz telefon, wylaczalem, wyciagalem baterie. zainstalowanem wmp11 i aktualizacje do Sp3. i nie wiem co jest :smileyhappy: z gory dziekuje za pomoc :smileyhappy: pozdrawiam

Użyj zwykłego tekstu.
Ex-Moderator (Retired)
bodziek
Posty: 243

Dot.: LUMIA 510 - PROBLEM Z ZUNE !

Cześć WoMassacre!

 

Witaj na forum :smileyhappy:

 

Spróbuj jeszcze przinstalować program Zune i sprawdzić na innym porcie USB.

Gdyby problem pozostał, spróbuj przetestować połączenie na innym komputerze, by upewnić się, że nie jest to wina oprogramowania.

 

Jeżeli posiadasz inny kabel do transmisji danych, spróbuj następnym razem wypróbować połączenie na nim.

 

Pozdrowienia!

 Nokia Lumia 1020 -  Nic nie jest tak blisko Nokia Asha 501 - Super moc w kieszeni 

Obserwuj nas na Twitterze Oglądaj filmiki Nokia

Użyj zwykłego tekstu.
Nowy użytkownik
WoMassacre90
Posty: 2

Dot.: LUMIA 510 - PROBLEM Z ZUNE !

Problem rozwiazany. Kupilem nowy kabel i wszystki smiga :smileyhappy: dzieki bardzo za pomoc.

 

Użyj zwykłego tekstu.
Ekspert Techniczny
GeexBox
Posty: 216

Dot.: LUMIA 510 - PROBLEM Z ZUNE !

Czasami kiedy podobny problem występuje przy sprawnym kablu pomaga wyczyszczenie rejestru ze zbednych wpisów od urządzeń podłączanych pod USB.


Posiadam Lumie 920 i 820 oraz niezawodną N8
Pomogłem - daj gwiazdkę KUDO :smileyhappy:
Użyj zwykłego tekstu.