Przeszukaj dyskusje:
Wyszukiwanie zaawansowane...
Witamy na Forum pomocy technicznej Nokia- dyskusje! Tutaj możesz dzielić się poradami i wskazówkami z tysiącami innych użytkowników urządzeń Nokia z całego świata w języku polskim. Więcej informacji znajdziesz w naszych wskazówkach. Każdy może wyszukiwać dyskusje i czytać ich treść, ale jeśli chcesz publikować własne pytania i odpowiadać na pytania innych, musisz się zalogować za pośrednictwem konta Nokia. Jeśli jesteś tutaj po raz pierwszy, możesz wybrać pseudonim. Jeśli nie masz jeszcze konta Nokia, zarejestruj się.
Odpowiedz

Nokia N9 problem z baterią

Nowy użytkownik
maluchh

Nokia N9 problem z baterią

po roku czasu bateria z  dnia na dzień zaczeła trzymać mi kilka h (3-6) po zrobieniu aktualizacii trzymała mi nawet i 4 dni. Problem ten pojawia się co 2 miesiące, co powinnam zrobić? czy to normalne?

Użyj zwykłego tekstu.
Doradca
_Artek_

Dot.: Nokia N9 problem z baterią

Sugeruję zainstalować bezpłatną aplikację monitorującą stan akumulatora i spróbować namierzyć który proces powoduje taki stan rzeczy. Aplikacja do pobrania ze sklepu (link tutaj).

Użyj zwykłego tekstu.
Profesor
m3ryl

Dot.: Nokia N9 problem z baterią

ja proponuje wgrac najnowsą wersje softu (PR1.3) i przywrocic z kopii zapasowej tylko wiadomosci,kontakty,kalendarz (absolutnie nie dla ustawien i aplikacji).
uważasz,że mój wpis Ci ''pomógł'' kliknij gwiazdkę -- KUDO --
Użyj zwykłego tekstu.